Audio CD opnemen in de studio & cocktailworkshop


Neem samen met uw collega’s of relaties eens een audio CD op en geniet tijdens de montage van uw eigen gemaakte cocktails!

microphone-834821_1920

Zoekt u een echt origineel en creatief bedrijfsuitje? Ga dan lekker zingen met uw collega’s!
In onze professionele opnamestudio of op locatie zingt u met z’n allen een nummer naar keuze in.
Geen geboren nachtegaaltje? Geen enkel probleem, onze geluidstechnicus heeft alle middelen om uw stem optimaal te laten klinken.

Samen zingen en muziek maken versterkt niet alleen het groepsgevoel, maar zorgt ook voor een flinke dosis plezier.
Creatief, muzikaal en ontzettend leuk. Samen met uw collega’s de stembanden trotseren en uw eigen bedrijfs CD opnemen in een professionele TV-studio is nu voor iedereen weggelegd. Na een warming up door middel van een karaoke helpt een producer u met het inzingen van een nummer. Het maakt niet uit wat u wilt opnemen; pop, rock, rap of een oude hit, alles is geoorloofd. Een waanzinnig, leuke happening voor een teambuildingsuitje. Kortom ‘big fun’ waar u samen met uw stemmen eens flink uit kunt pakken. Met een ervaren geluidstechnicus haalt u tijdens het opnemen van de CD het beste uit uzelf.

– Unieke activiteit op verschillende locaties in Nederland (op uw eigen locatie , een door ons geregelde locatie of in de nieuwste TV-studio van Nederland waar zowel RTL als SBS producties worden opgenomen);
– Er wordt gezongen in een groep, u hoeft niet alleen te zingen;
– Samen muziek maken geeft energie, dat groepsgevoel waar u met uw team naar op zoek bent en een gegarandeerde dosis plezier!
– Een tastbaar eindproduct dat u nog vaak terug kunt luisteren/kijken;
– Kiest u ook voor de videoclip?: Neem bedrijfskleding/feestkleding/pruiken of brillen mee! Maar doe iets dat opvalt en uniek is.

Tussendoor is er uiteraard tijd voor een hapje en een drankje en kunt u vrij snel na opname naar het tussenresultaat luisteren. Aan het eind van deze muzikale activiteit zal onze geluidstechnicus het geheel afmixen. De eerste kopie van de opname krijgt u direct mee op CD. Ook is het mogelijk om tijdens het uitje een videoclip te laten maken, met gegarandeerd hilarische momenten die u en uw collega’s zich nog lang zullen herinneren. Een onwijs leuke, creatieve en muzikale dag met een tastbaar eindproduct voor iedereen!

Na deze inspirerende zangopnames gaat u in ontspannen sfeer verder en kunt u met uw collega’s samen cocktails maken tijdens onze cocktailworkshop onder begeleiding van een ervaren barman. U leert 2 of 3 cocktails te maken en uiteraard is er voldoende tijd om na afloop hier zelf van te genieten.

Dit alles is mogelijk op elke locatie in Nederland of in de nieuwste TV Studio van RTL en SBS in Den Haag!

Download hier onze brochure.