Expeditie Robinson

Expeditie Robinson; een echte unieke uitdaging en ervaring. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. Events4Business heeft een programma ontwikkeld in samenwerking met meerdere partners specifiek gericht op Teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de expeditie en Survival Games. Een echte expeditie die de deelnemers uitdaagt op verschillende gebieden. Het is het ultieme overlevingsspel aan de Noordzeekust, waarin de Teambuilding spirit hoog staat, maar er ook echt veel wordt gelachten natuurlijk!

Na een kick-off waarbij ieder team de eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld, waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “uitdagingen”. Tijdens deze uitdagingen is het niet alleen van belang dat ze goed presteren, want ook de teamgenoten kunnen ze maar beter te vriend houden.

Verschillende proeven expeditie Robinson

Vuurproef


Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

Durft u met uw team de expeditie aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende teambuildings activiteiten te winnen.

De kracht van Robinson Crusoe events is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven.(uitdagingen). Er wordt altijd gewerkt in Teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef (uitdaging/challenge)! Misschien bent u wel de ware leider van de Robinson crusoe survival games!

Na een dag waar u vol op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, welk team het best de proeven(uitdagingen/Challenge) doorstaan. Wint uw team deze expeditie?

Onderdelen expeditie Robinson
✔️Teamvlag maken
✔️Touwtrekken
✔️XL Jenga
✔️Katapult bouwen
✔️Waterrace of Bamboetoren bouwen
✔️Breinbrekers en mindgames
✔️Hindernis baan in combinatie met primitief vuur maken

✔️Prijsuitreiking met een beker

Alle zeven bovenstaande onderdelen worden uitgevoerd.
Competitiegericht, creatief, Teambuilding en sportief!

Tijdsduur Expeditie Robinson:

·         2 a 2.5 uur

In overleg ook mogelijk om Expeditie Robinson in te korten en uiteraard ook langer te laten duren!

Locaties Expeditie Robinson:
Expeditie Robinson verzorgen wij voornamelijk op het strand van Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk. De Expeditie is mobiel dus kan natuurlijk ook op een door u eigen geselecteerde locatie worden verzorgt.

Voorbeeldprogramma:
De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd

• 14.00 uur     Ontvangst gasten op locatie/strandtent
• 14.15 uur     Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
• 14.30 uur     Start van Expeditie Robinson
• 15.30 uur     Korte pauze
• 15.45 uur     Aanvang deel 2 van de expeditie
• 16.45 uur     Einde expeditie
• 17.00 uur     De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel
• 17.00 uur     Aansluitend borreluurtje
• 18.00 uur     Aanvang BBQ/diner/buffet (wij werken samen met meerdere strandpaviljoens, echter Strandrestaurant Werelds in Scheveningen heeft een topkeuken en is altijd onze eerste keus bij een voorstel in Scheveningen!)
• 20.00 uur     Einde programma